Produkter/Tjänster

Produkter och Tjänster

AB Bröderna Jansson - Nissavarvet i Halmstad och Lönneberga Mekaniska Verkstads AB ingår i samma koncern. Båda företagen är kompletta verkstadsföretag inom stålkonstruktioner,svetsning, legotillverkning, byggnadssmide, flervåningsstommar, broar, ytbehandling, bockning, svarvning och fräsning.

Idag har vi som koncern tre huvudinriktningar.

Byggnadssmide i form av svetsade konstruktioner som flervåningsbyggnader (inkl montage av betong), hallbyggnader, brokonstruktioner, samt övriga stålkonstruktioner i form av trappor, räcken m.m.

Legoarbeten i form av grövre svetsade konstruktioner, exempelvis chassier, stativ, lyftbommar och lyftok till olika trucktillverkare.

Ytbehandling, det vill säga blästring och industrimålning både i Halmstad och Lönneberga av både egentillverkade och andra kunders produkter.Från skiss till färdig produkt

Vår specialitet är kundanpassning och korta ledtider. Med kompetent personal och väl anpassade maskiner och lokaler kan vi åta oss en oslagbar bredd av uppdrag, säger Olle Åkerblad och Lars Segge, projektansvariga på Bröderna Jansson.

Som komplett tillverkare, med allt ifrån konstruktion till produktion och ytbehandling av en färdig produkt under ett tak, behöver inte kunderna vänta på att jobbet ska bli gjort. Anläggningen i Halmstad, där huvudfokuset är svetsning, byggnadssmide, legoproduktion och ytbehandling, kompletteras perfekt av den helt legoarbetande anläggningen i Lönneberga.

Vårt mål är att ligga i topp och att vara ett självklart val för de kunder som kräver det lilla extra i form av service och kvalitet, säger Lars Segge och Olle Åkerblad.

Vi har viljan att gå ett steg längre. Det tillsammans med att vi har kunnandet och de lokaler och maskiner som krävs gör oss till en trygg partner.

AB Bröderna Jansson - Nissavarvet


Metallvägen 2, Box 48
SE - 301 02 Halmstad

Tel. 035-17 66 60
Fax. 035-21 95 82
E-post: nissavarvet@br-jansson.se

Lönneberga Mekaniska Verkstads AB


Pukalovägen
SE - 577 94 Lönneberga

Tel. 0495-24 97 00
Fax. 0495-24 97 10
E-post: info@lonneberga-mek.se